Gratis verzenden vanaf €50 binnen NL | Onze notebooks zijn gemaakt van gerecycled hout & papier

De winkelwagen is leeg


VOORWAARDEN KOMONI ONLINE SHOP

De overeenkomst tussen jou en KOMONI komt tot stand op het moment dat je ons aanbod aanvaardt en voldoet aan onze voorwaarden. Zodra je een order plaatst gaan wij er vanuit dat je deze voorwaarden hebt gelezen, begrepen en hiermee akkoord gaat.

 

RETOURNEREN EN WETTELIJKE GARANTIE

Op onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Binnen 14 dagen na ontvangst kun je producten die je bij ons hebt besteld retourneren en de overeenkomst annuleren. Om hiervoor in aanmerking te komen moeten de producten in originele staat teruggestuurd worden. De verpakking en labels moeten intact zijn en de producten mogen niet gedragen (tenzij een enkele keer om te passen) of beschadigd zijn (tenzij de producten al beschadigd waren tijdens de bezorging). Mochten deze voorwaarden niet in acht genomen worden, dan mag KOMONI kosten in rekening brengen voor de waardevermindering van de producten. De verzendkosten voor het retourneren van de producten komen voor je eigen rekening. Mochten de producten beschadigd geleverd zijn of (materiaal) fouten vertonen, dan moet je dit meteen doorgeven aan je pakketbezorger en indien mogelijk het pakket niet aannemen. Neem in dat geval contact met ons via de mail op info@KOMONI.nl, zodat wij kunnen zorgen voor een oplossing.

 

PRIJZEN EN BETAALMOGELIJKHEDEN

Alle prijzen die in de KOMONI online shop getoond worden zijn inclusief 21% BTW. De KOMONI online shop accepteert de volgende betalingsmogelijkheden: IDEAL en CREDITCARD.

 

ACCEPTEREN VAN ORDERS

Wij behouden ten alle tijde het recht voor om orders te accepteren en/of te weigeren. Mochten wij in een enkel geval besluiten om een order te weigeren, dan zullen wij je dit zo snel mogelijk laten weten via de gegevens die je hebt achtergelaten bij het plaatsen van de order.

 

EIGENDOMSVOORBEHOUD

Pas na betaling van het factuurbedrag gaat het eigendom van de producten op jou over. Tot die tijd blijven de producten eigendom van KOMONI.

 

BESCHERMING VAN PERSOONSGEGEVENS

Indien jij ervoor kiest om jouw persoonsgegevens aan ons te verstrekken, bv. Door het plaatsen van een bestelling of het inschrijven voor onze nieuwsbrief, dan zorgen wij dat wij vertrouwelijk met deze persoonsgegevens omgaan en de toepasselijke wet- en regelgeving volgen, zoals de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Persoonsgegevens zijn onder andere je naam, email-adres, woonadres, bankgegevens en andere gegevens die mogelijk tot jouw te herleiden zijn.

Wij verzamelen deze persoonsgegevens alleen met het doel om bestellingen te verwerken, goederen te (laten) bezorgen en, indien wenselijk, nieuwsbrieven te sturen. Door middel van het plaatsen van een bestelling ga je ermee akkoord dat wij derde partijen kunnen voorzien van jouw persoonsgegevens, enkel en alleen voor de afwikkeling van de bestelling (bijvoorbeeld de pakketbezorger). Het is ten alle tijde mogelijk om je persoongegevens in te zien, te wijzigen en door ons te laten verwijderen. Hiervoor kan je het beste even contact met ons opnemen.

 

DERDEN

KOMONI kan gebruiken maken van de diensten van derden voor bestelling en/of levering van de goederen. Wij zijn niet aansprakelijk ten aanzien van mogelijke schade die ontstaat door het gebruik maken van de diensten van deze derden en/of de schade die ontstaat door derden. Derde partijen kunnen linken naar deze Site en het kan voorkomen dat je via een link naar een derde partij deze site verlaat. Wij zijn nimmer verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de werking, inhoud en omgang met gegeven van deze websites van derden. Wij raden je aan om de voorwaarden van deze derden partijen te controleren alvorens onze site te bezoeken of te verlaten.

 

AFWIJKINGEN & FOUTEN

De inhoud van de KOMONI online shop is met grote zorg samengesteld. Wij kunnen echter niet garanderen dat alle informatie op de website ten alle tijden juist en volledig is. De inhoud van de KOMONI online shop is dan ook onder voorbehoud van programmeer- en typefouten. Wij kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor enige afwijking in kleur van de producten,omdat deze kleuren door je beeldscherminstellingen anders weergegeven kunnen worden. Ook kunnen er verschillen bestaan tussen de producten die je bestelt en de afbeeldingen op de site, omdat alle producten met de hand gemaakt worden.

 

 

 


 

Trending this week